Investeren Startups

Stemly – een startup voor het beheren en financieren van supply chain-inventarissen – is als onafhankelijke onderneming uit.

De Nederlandse oppas-startup Nanny Nina heeft zijn eerste internationale stappen gezet met pilots in Antwerpen, Sevilla en.

Obligatie Investeren Met de zomer in aantocht blijven aandelen aantrekkelijker dan obligaties. Dit vindt beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABN. Rik Dhoest, Bob Homan, George Raven en Ralph Wessels blikken bij de Ronde Tafel van Beleggers Belangen met optimisme vooruit. Beleggen in obligaties lijkt eenvoudig maar er komt veel bij kijken. Investeren in particuliere leningen (peer to peer lenen of P2P crowdfunding) · Beleggen via . 6 mei 2021. Lees hier tips en uitleg hoe je goed kunt beleggen in obligaties!. VWRL ook nog in een small / midcap ETF en real estate ETF te investeren. ‘Als fondsbeheerder mag je nooit meelopen met

Startups uit Amsterdam blijken veel minder kans te hebben om uit te groeien tot unicorn dan startups in Berlijn, München,

PayPal en Visa investeren in nieuw $300 miljoen Blockchain Capital fonds voor crypto startups – Blockchain Capital, een groot cryptocurrency durfkapitaalbedrijf, heeft een nieuw fonds van maar liefst $300 miljoen.

De Groep Spadel (Spa en Bru water) richt een fonds op en wil 10 miljoen investeren in startups. Spadel investeert om te.