Beste makelaars in Nederland

expat

Als expat heb ik altijd gehaat het feit dat iedereen leek te denken dat ik in Spanje woonde toen ik uit Nederland was! Dat moet een van de weinige landen zijn die ik ooit heb gezien waar Peoples Mentaliteit zo’n duidelijk gebrek aan Engels in het Engels heeft. Ik denk in feite denk ik dat ik mezelf eerder zou overwegen om ergens anders vandaan te komen, vooral gezien dat de meeste gebieden in Nederland behoorlijk tweetalig zijn. Het lijkt een beetje grappig als je erover nadenkt, maar er zijn veel Nederlanders over de hele wereld en ze spreken geen Engels! Dus ik denk dat ik niet de enige persoon ben die dit vreemde vindt.

Gelukkig hoef ik niet met dit soort taalproblemen om te gaan. Ik gebruik het internet eigenlijk en kan inloggen op elk moment van de dag of nacht van overal ter wereld, en ik kan praten met een Nederlandse persoon die ik wil! Dus het is leuk om iemand in het midden van de oceaan te kunnen vinden die vloeiend Engels spreekt. Dat is wat ik deed toen ik op zoek was naar een agent om me te helpen bij het kopen van een huis in Nederland.

De mensen van Nederland zijn behoorlijk vriendelijk en het lijkt wel alsof er geen verschil is in hun cultuur in vergelijking met ergens anders in Europa. Ik hou ook echt van het feit dat je je schoenen niet hoeft te nemen tijdens het winkelen in Nederland. Iedereen is volledig aangekleed of ze hebben ten minste een tanktop op onderaan. Al deze dingen zijn erg belangrijk voor mij, dus ik denk dat ik kon leven met het niet hoeven van mijn schoenen bij een van de geldautomaten in Nederland!