Testimonials

testimonials

30 jaar tevreden opdrachtgevers:

Lees de recensies van mijn boek Overtuig je klant. Overtuig met je visitekaartje.

Lees de recensies van mijn boek Zichtbaar beter presenteren.

J. Moleman, Exceed Expectations

Hannie Mommers heeft een mooi logo voor Exceed Expectations ontworpen. Ik bewonder haar aanpak, heel precies luisterend naar wat je wilt, bijna wetenschappelijk vertalen in iets wat tot in detail klopt met waar ik naar zocht. Dankjewel Hannie!

Broeder Wigbert, Abdij Koningshoeven

Het is de kunst van de ontwerper om uit de taal van de klant de opdracht te begrijpen en die te vertalen tot het gewenste resultaat zonder de eigenheid van het bureau te verliezen.
Hannie verstaat die kunsten, waarbij ze voor een geslaagder resultaat bereid is grenzen op te zoeken.
Haar creativiteit, inlevingsvermogen en kalmte zijn voor mij haar sterke pijlers.”

M. Janssen, Stadsherstel Breda

Hannie Mommers ontwierp in het verleden de huisstijl voor de NV Stadsherstel Breda en bouwde ruim 10 jaar geleden de website van de NV Stadsherstel Breda.
Onlangs heeft ze de website opnieuw aangepakt, meer naar de wensen en verwachtingen van deze tijd! Vervolgens leerde ze mij om ook zelf incidenteel aanpassingen of aanvullingen op onze site te plaatsen. Daarvoor nam ze mij aan de hand mee, stap voor stap. Geduldig, helder en instructief met aansluitend een telefonische briefing toen bleek dat (toch) niet alles was blijven hangen.
Waarvoor dank!”

B. Blankenberg, Ontwikkelingspartners

Hannie heeft op een uitstekende manier onze vraagstelling en stijl vertaald naar een ontwerp van huisstijl en logo, dat past bij ons bedrijf en ook bij de tijdgeest.”

S. Wientjes

Hannie is een creatief ondernemer pur sang. Ze heeft een breed interesseveld en beheerst vele disciplines op het gebied van vormgeving, zowel twee- als drie-dimensionaal, zowel online als offline. Bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld een huisstijl gaat Hannie steeds op zoek naar de kern van de zaak en komt in goed overleg tot een gepast en verrassend eindresultaat. Zo werkte ze destijds toen ik bij haar in dienst was en dat doet ze volgens mij nog steeds. Of het nu om grafische vormgeving, typografie, fotografie, keramiek, lezingen of het schrijven en uitbrengen van een boek gaat: ze stort er zich vol passie maar met beleid in. Nu ik in haar MasterMindGroep van grafisch ontwerpers zit geniet ik extra dichtbij van het gulle delen van haar kennis, inzicht en inspiratie. En mooi om te zien dat Hannie zichzelf als persoon ook steeds meer aan het verrassen is!”

I. de Moor

over een lezing die ik heb gegeven – “Wat ze zegt komt uit het hart met bevlogenheid, en met de precisie van een metronoom. Hannie boetseert haar gedachten met gevoel voor verhoudingen en in het volle besef dat een breuklijn toch later zich nog openbaart. Ze combineert, denken met doen, introspectie met uitbundigheid, ambacht met state of the art. Pragmatisch is ze door de lijn van het verhaal vast te houden, maar deze zodanig te laten vieren dat je los komt van traditie en conventie. Hannie introduceert nieuwe denkrichtingen en neemt je mee naar interessante uitstapjes om te verkennen aan de randen van mogelijkheden. Om met eigen ogen te zien , met je zintuigen te ervaren wat dit te bieden heeft. Het is een avontuur dat wordt beleefd en je tot slot een stap verder brengt bij die onvermoede horizon.”

P. van der Veeken

Soms ontmoet je van die mensen die een blijvende indruk achterlaten door een enorme gedrevenheid voor hun vak en diep vakmanschap. Als ze zich dan ook met grote betrokkenheid inleven in wat de opdrachtgever wil, en dat combineren met creativiteit en projectmanagement skills dan heb je al een lot uit de loterij. Bij Hannie ontmoet je daarbij een hele plezierige, heldere communicatiestijl, die je stap voor stap meeneemt in haar proces van grafisch ontwerpen, waardoor je het vak van de grafisch ontwerper leert waarderen. En van het eindprodukt word je erg blij. Ik kan Hannie van harte aanbevelen voor grafisch ontwerp, van logo, beeldmerk en huisstijl. Een plezier om met haar te werken.”

Frank Van Gool, Trifier / SLiM

Het is altijd weer mooi om te zien wat Hannie maakt van mijn vage ideeen en schetsen. Een mooi logo en huisstijl waar Trifier en SLiM-strategie professioneel mee voor de dag kunnen komen!

K. van der Weijden, SWB

Hannie vervulde een inventieve rol bij het ontwerp en invoeren van een nieuwe huisstijl voor mijn bedrijf dat rond 2001 in transitie was (Stichting Woonruimte Breda). Leverde excellent werk in materialisatie en in creatieve oplossingen. Snel en zelfverzekerd.”

P. Aarts, Aarts Advocatenpraktijk

25 jaar…. je werk is tijdloos! Het zit ‘m in de herkenbaarheid. Mijn naam zoals jij die hebt vormgegeven herken je op grote afstand (schaatsbaan Breda): door de herkenbare vorm weet je wat er staat terwijl je dat vanaf diezelfde grote afstand niet echt kunt lezen.”

P. Peters, Brotori

ik ga akkoord, omdat ik tevreden over je ben (klinkt stom he) en ik krijg nog steeds alleen maar positieve reacties op de site!”

K. Zwanenburg, Czaar Peter

Ik had nog nooit met Hannie gewerkt, maar zij was mij door een goede relatie aanbevolen. Op basis van een telefonische briefing bleek zij in staat in relatief korte tijd een logo en website te ontwerpen. Hannie combineert in mijn ogen het vakmanschap van een traditionele typografe met de elementaire kennis van een moderne webdesigner. Een combinatie, die ik nog niet ben tegengekomen. Naast de kwaliteit van het geleverde werk was ik ook onder de indruk van de heldere uitleg, waarmee zij ons door het creatieve proces meenam.”

H. Suykerbuyk, p|PA public

In onze zoektocht naar een aansprekende uitstraling voor onze website hebben we met jouw ontwerp de juiste keuze gemaakt. Nogmaals, het ziet er goed uit.”

C. Gerritzen, beeldend kunstenaar

Ik vond de manier waarop je de cursus gaf heel erg goed. Een aanrader. In de cursus alleen de hoofdzaken, daarna verder uitproberen als huiswerk thuis. Dat is een goede opzet. Ik hoop dat je nog heel veel deelnemers krijgt. Overal waar ik mensen tegenkom waarbij ik denk dat ze geholpen zijn met jouw cursus, geef ik je gegevens door.”

P. Duarte Pires, ICT-Delfshaven

Hannie ontwikkelde mijn nieuwe huisstijlen; Na 15 jaar gewerkt te hebben onder de naam P&R vindt er begin 2012 een splitsing plaats in ICT-Delfshaven en Salsa Automatiseringsdiensten. Niet alleen ontwierp Hannie met vakmanschap heldere, krachtige logo’s, ze dacht ook van begin tot eind met me mee en gaf me goede adviezen rondom mijn geplande naamsverandering. Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat. Mijn visitekaartjes deel ik al een paar maanden uit en ik krijg opvallend vaak een compliment over mijn nieuwe logo!”

E. Verhoeven, Trifier

Hannie heeft voor Trifier leaflets, offertemappen en een advertentiesjabloon ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het mooie, professionele en handzame resultaat wat precies aan onze wensen voldoet.”

K. Loose, Springtij Coaching

Workshop Website maken – via Skype, zodat ik niet 3x hoefde te reizen.
Hannie heeft naast vakinhoudelijke kennis een solide basis in het onderwijs, en dat merk je:
Heldere uitleg, een goede reader om al het geleerde nog eens in terug te lezen, huiswerkopdrachten om ook daadwerkelijk tot implementatie van het geleerde te komen, ruimte voor vragen, persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer, deze cursus zit goed in elkaar!
Na de 3 (voor mij virtuele) bijeenkomsten en wat uurtjes zelf knutselen met Hannies informatie was mijn website in de lucht.
Een aanrader voor iedere zelfstandig ondernemer die wel een website wil, maar geen zin heeft in het leren van de technische details.”